16.6.2011

Vihreitä ihmisiä plus yksi keltainen

Kesällä kuvataan paljon ulkona, mikä on virkistävää verrattuna siihen yhdeksän kuukauden ajanjaksoon, jolloin kaikki on harmaata ja loisteputkimaisen kelmeää.

Vihreyttä on ainakin Lappeenrannassa näkyvissä ihan joka puolella, paitsi siellä missä on Saimaa. Vihreä on armollinen väri Etelä-Saimaan paperilaadulle, koska jostakin syystä vihreä toistuu lehdessä varsin hyvin.

Kuten kaikki tehokeinot, myös vihreyden käyttö saattaa potkia jossakin vaiheessa vastaan. Luulin kuvanneeni enemmänkin vihreyttä, mutta ei niitä lopulta ollutkaan kuin muutama otos. Toisaalta kaikki keinot ovat ok, jos ne ovat tilanteeseen sopivia.


1. Superruokien sanansaattaja kävi maakunnassamme. En ole superfoodeista ihan varma.

2. Motocross-kypärän alta paljastuu naiskuljettaja. Kuvasimme hieman hiekan pöllyttelyä, kun hän pysähtyi ja katsahti taakseen. Herkkyyttä ison haarniskan sisällä.

3. Herra kasteli siirtolapuutarhapalstaansa. Tämä oli muuten kesän ensimmäinen viheröveri.

4. Festarikävijällä oli upea tukka ja tumma vihreä tausta toimi mielestäni kauniisti. Kompositio on nyt ehkä ns. tampereschoolia, mutta yritän pärjätä.

5. SaiPa on lappeenrantalainen jääkiekkojoukkue, jonka tunnus on keltamusta satelliitti(?). Uusi toimitusjohtaja oli haastattelussa, ja aikaa oli vähän. Toimisto on tylsä, mutta seinällä on keltainen ryijy. Ja näköjää siitä syntyy afro. Kuva meni verkkoon, sisälle meni toisella setupilla tehty kahden salaman puuhastelu.

(Kuvien copyright Etelä-Saimaa)
Ei kommentteja: